arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

WEINIG ZILVEREN VOGELS ACTIEF IN SOMEREN.

Op zondag 22 september 2019 lag er in Someren een erg zware zandbaan waar in de week voor de start pas de mais was geoogst. Dat zorgde ervoor dat her rulle zand echt hoge snelheden onmogelijk maakte en de crossers hun uiterste best moesten doen om de finish te halen.

NR.4 IMKE BROUWERS UIT GENNEP STERK BIJ DE JUNIORCUP.
Imke bleek juist uitstekend uit de voeten te kunnen op deze zware baan. Zij croste dat het een lieve lust was en wist met haar tweede
plaats overall zelfs de kersverse ASUZ kampioen 2019 in deze klasse voor te blijven. Geweldig dat zo’n talent zich op deze manier in the picture crost en goed dat ze bij De Zilveren Vogels crost. Ook opvallend in deze klasse was de tweede plaats in de eerste manche van nr. 12 Arie Groen uit Waarland, prima gecrost. Helaas werd het daarna wat minder waardoor we Arie in de dag uitslag terug vinden op de nog altijd verdienstelijke 7e plek.

NR.34 JENS VAN MIERLO UIT BERGEN BELEEFDE TOTALE OFF DAG.
Jens heeft zich dit seizoen ontwikkeld tot een crosser die mee kan doen voor het kampioenschap. Echter in Someren kon hij geen potten breken. Zijn wagen liet hem in de steek vanaf de tweede manche en dat betekende einde oefening voor Jens. Soms heb je van zulke dagen.

NR.728 BERT JAN VOUSTEN UIT VIERLINGSBEEK DOOR PECH ACHTERVOLGT IN SOMEREN BIJ DE GASTRIJDERS.
Bert Jan lag op een ijzersterke tweede plaats in de eerste manche toen hij plotseling stil viel en kansloos werd. In de tweede manche herpakte hij zich enigszins en in de derde manche schitterde hij weer als vanouds met de overwinning. Datzelfde flikte hij in de finale waardoor hij overall nog op een, gezien het voorgaande, perfecte tweede plaats terecht kwam.
Nog twee crossen te gaan dit seizoen 2019. Op 6 oktober in Neerkant en we sluiten het seizoen af op 13 oktober in De Rips, waar we overigens om 10:30uur starten. Het zou mooi zijn als we daar van meer Zilveren Vogels kunnen genieten. Tot dan!