arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

NR.88 STIJN THEUNISSEN UIT SIEBENGEWALD HOUDT IN ZIJN EENTJE DE CROSS EER VAN DE ZILVEREN VOGELS HOOG.

In Liessel lag op zondag 21 oktober 2018 een uitdagende baan klaar voor de crossers. Lange rechte stukken en strakke bochten waardoor er veel te beleven viel voor crossers en publiek. Door concurrentie van een andere cross waar verschillende Zilveren Vogels deze zondag voor kozen was Stijn de enige die De Zilveren Vogels vertegenwoordigde. Dat zelfs dit aan Stijn was toevertrouwd liet hij deze cross middag zien. De eerste manche bij de Juniorcup was nog even wennen, maar in de tweede manche zat hij er steeds vooraan bij op de derde plaats toen de laatste ronde in ging. Stijn sloeg toen keihard toe. Met een schitterende manoeuvre toverde hij zich plotsklaps van plek drie naar de tweede plaats. Prachtige actie die we eigenlijk nog graag eens in de herhaling zouden willen zien.  In de finale sprak Stijn ook weer een woordje mee, zei het niet helemaal aan de kop, maar de vijfde plaats mocht er zeker ook zijn. Dat was ook de plak die Stijn in de dag uitslag bezette.
Dankzij Stijn schalden De Zilveren Vogels in Liessel dus ook nog menigmaal door de luidsprekers. Een echte ambassadeur voor de Zilveren Vogels die Stijn.

A.S. ZONDAG 28 OKTOBER 2018 WORDT HET ASUZ SEIZOEN 2018 AFGESLOTEN IN SOMEREN MET DE TWAALFDE EN LAATSTE KAMPIOENSCROSS. EEN MOOIE GELEGENHEID OM ER MET Z’N ALLEN EEN GEZELLIGE SEIZOENAFSLUITING VAN TE MAKEN MET VEEL ZILVEREN VOGELS AAN DE START.

ZOU STIJN OOK LEUK VINDEN!  De cross in Someren start om 10:30uur i.v.m. het verzetten van de klok.