arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

NR.632 THIJS GIESBERS UIT SIEBENGEWALD SCHITTERT BIJ DE TOERWAGENS IN SOMEREN.

Op zondag 7 mei 2017 in Someren vocht Thijs voor wat hij waard was. En dat was veel op deze zandbaan met lange rechte stukken, strakke bochten en rulle ondergrond. Snelheid alleen was niet genoeg, stuurmanskunst was gevraagd en inzicht. Waar cross je binnen en waar buitenom. Thijs ging het uitstekend af. Met zijn oranje cross monster maakte hij de juiste keuzes die hem tot tweemaal toe de tweede plaats opleverden in de manches en hem door winst in een spannende finale de dagzege bracht. In de Superfinale K-S-T pakte hij ook nog eens de tweede plaats. Thijs maakte indruk deze zondag. Nr.696 Gijs Verberk uit Oploo pakte de zesde plaats bij de Toerwagens waarmee duidelijk is dat ook Gijs in dit geweld achter de toppers beslist goed mee kan.

NR.215 LUKA VAN RIJT UIT AFFERDEN VERSLAGEN BIJ DE JUNIORBUGGY’S.
Luka haalde alles uit de kast om nr. 212 Freek Briels uit Roggel  achter zich te houden maar kwam toch net iets te kort. Hij kwam er in de finale wel echt dicht in de buurt maar voor de winst was het toch te weinig. De progressie van Luka tijdens deze cross, hij werd iedere manche sneller, doet vermoeden dat het in de volgende cross weleens precies andersom zou kunnen zijn. Nr. 227 Brandy Bindels uit Siebengewald werd derde in dit geweld.

NR.28 TROY V.D. BOOM UIT HERWEN MIST EINDPODIUM OP EEN HAARTJE BIJ DE NK JEUGD KLASSE.
Troy was goed bezig in Someren. Vooral in de tweede manche schalde zijn naam regelmatig door de speakers. Uiteindelijk leverde hem dat sterke crossen de vierde plaats op in het dag klassement. Nr. 59 Kevin v.d. Lucht uit Reek deed wat hij kon deze zondag en dat bracht hem de elfde plaats.

NR.88 STIJN THEUNISSEN UIT SIEBENGEWALD TIENDE BIJ DE JUNIORCUP.
Stijn moet met zijn monteurs op zoek naar een hele hoop extra PK’s en het is helemaal niet ondenkbeeldig dat die uiteindelijk gevonden gaan worden. Dan pas zullen we er echt achter kunnen komen wat Stijn in zijn mars heeft en dat zou nog wel eens voor verbazing kunnen zorgen.De komende cross is weer een weekend en wel in Horst op 10/11 juni 2017.

Voor de zaterdag is er een hele Balkenklasse wedstrijd als voorprogramma voor de grote nachtcross. Daar zullen de Zilveren Vogels beslist weer acte de precense geven. Ik zie jullie daar graag en ben zeer benieuwd.