arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

DE SUPERKAMPIOENEN VAN BAARLO ZIJN ZILVEREN VOGELS UIT SIEBENGEWALD

Zondag 26 april 2015 was voor de Zilveren Vogels een super zondag want nadat nr. 533 Danny Lauf uit Siebengewald de Sportklasse Plus magistraal had gewonnen en nr. 687 Patrick Lichteveldt uit Siebengewald datzelfde op schitterende manier bij de Toerwagens had gepresteerd, bekroonden beiden deze superdag met winst in de Superfinale Sprint, die was voor Danny en in de Superfinale Kever Standaard Toerwagens, die was voor Patrick.WAT EEN SUPERIORITEIT STRAAL JE DAN ALS CROSSCLUB UIT.

KONINGSNACHTCROSS IN BAARLO WERD VOOR TWEEDE KEER PROOI VAN NR. 50 DANNY LAUF UIT SIEBENGEWALD.

Danny kwalificeerde zich al redelijk snel en vooral gemakkelijk voor de Konings Nachtcross en toen het erop aan kwam knokte hij zich vrij snel naar het front met een verschil van dan weer een en dan weer twee ronden bleef het spannend tot de laatste tien minuten toen zijn naaste belager technische problemen kreeg en Danny duidelijk de winnaar werd. Duizenden en duizenden mensen waren hier getuige van en de after party zal minigeen nog lang heugen.

NK JEUGD CROSS PROOI VOOR ZILVEREN VOGEL NR. 91 WILLEM VAN WIJK UIT WEELDE (B)

Eindelijk kreeg Willem loon naar werken met een manche overwinning en de winst in de finale veroverde hij met grote kracht de dagzege. Op de 6e plaats finishte Noa van Rijt uit Afferden en Noa wordt steeds sterker. Dat belooft nog echt wat. Dit keer was het niet nr. 34 Kay Pennings uit Siebengewald die de lakens uitdeelde. De Technische Commissie constateerde een onregelmatigheid waardoor Kay niet verder kon deelnemen.

NR. 98 NICK ROLFF UIT SIEBENGEWALD ZIT ER DICHTBIJ BIJ DE JUNIOR CUP.

Nick reed goed in Baarlo, hij werd opgejaagd maar gaf de winst in de tweede manche niet uit handen samen met de derde plek in de finale leverde hem dat ook de derde plek overall op. Nr.28 Troy v.d. Boom uit Herwen behaalde de 12e plaats, op 20 vinden we nr. 95 Tomas Bartels uit Afferden terug en nr.48 Luka van Rijt uit Afferden werd nog net 24e.

NR. 434 KAY PENNINGS UIT SIEBENGEWALD OP PODIUM BIJ JEUGD SPECIALS.

Kay kon zich lekker uitleven tijdens deze manches en de 3e plaats in de finale leverde hem ook de 3e plaats overall op. Nr.431 Anne Bartels uit Afferden croste naar een strakke 8e plaats.

OPNIEUW GAAT DE WINST IN DE STANDAARDKLASSE NAAR NR. 900 MIKE WELLES UIT SIEBENGEWALD.

Het lijkt wel alsof Mike niet te verslaan is. Via een eerste en een tweede plaats stond hij in de Finale op de polepositie en van daaruit knalde hij heel knap naar de kop om die vervolgens niet meer af te staan. Zelfs de ASUZ kampioen 2014 kan hem tot nu toe niet de baas. Op de zesde plaats vinden we nr. 994 Tom Rutten uit Sint Anthonis terug en dat is erg goed en laat zien dat Tom nog heel wat in zijn mars heeft. Nr. 932 Kevin Veekens uit Heijen heeft een echt snelle wagen maar wat is die moeilijk in de hand te houden. Toch zit er nog steeds een winnaar in en dat zal in de loop van dit seizoen beslist nog gaan blijken.

Overigens kende de Toerwagens naast de winnaar Patrick Lichteveld nog een starter in de persoon van nr. 645 Marco Jaspers uit Nieuw Bergen en die presteerde met de 12e plek best wel naar behoren.

WINST VOOR NR. 743 MARCO JASPERS UIT NIEUW BERGEN BIJ DE GASTRIJDERS.

Bij de Standaards nog niet maar wel bij de Gastrijders pakte Marco het maximale, de dagzege.

Jawel het kon echt niet op in Baarlo voor de Zilveren Vogels.Zondag in Someren weer lekker gassen, hoe dat afloopt, och dat zien we dan wel weer.