arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

CIRCUIT KEIZERSVELD IN KESSEL DUIVELS LASTIG.

MET NAME DE MANIER WAAROP NR.495 TOMAS BARTELS UIT AFFERDEN DE WINST VEROVERDE BIJ DE SPECIAL 1400 KLASSE WAS INDRUKWEKKEND.
We zien hem niet vaak bij de ASUZ aan de start staan maar als hij er is, toont hij meteen weer zijn groot talent. Hij won drie manches en in de finale had hij ruim genoeg aan de tweede plek voor de dagzege.

NR.34 JENS VAN MIERLO UIT BERGEN STERK IN DE JUNIOR CUP.
Jens kun je niet missen op de baan met zijn fel geel gekleurde crosswagen die er altijd perfect uitziet. Maar dan moet je ook nog het talent hebben om in zo’n wagen hard te kunnen gaan, en dat heeft Jens zo bleek maar weer in Horst. Hij bevocht de derde plaats in de eerste manche en werd tweede in de tweede manche. In manche drie scoorde hij opnieuw prima met de vierde plek. In de finale zat hij wat verder naar achteren waardoor hij in de einduitslag net met de vierde plaats naast het podium greep.

NR. 928 TROY VAN DEN BOOM UIT HERWEN SCOORDE NIET BIJ DE STANDAARDKLASSE.
Dat is eigenlijk niet wat we van Troy gewend zijn, maar natuurlijk wel goed voor hemzelf om te weten waar het aan schort, immers de grote thuiscross in Siebengewald is eind augustus en daar wil je uiteraard graag shinen, wat in deze bikkelharde klasse trouwens beslist niet mee valt.

NR.783 THIJS GIESBERS UIT SIEBENGEWALD TOONT ZIJN KLASSE IN HORST BIJ DE GASTRIJDERS.
Thijs is een vechtjas in de crosswagen. Dat weten wij als vaste volgers van hem uiteraard van zijn jarenlange strijd op leven en dood in de Toerwagen klasse. Met diezelfde motivatie stapt hij ook in bij de Gastrijders, een klasse die overigens niet te vergelijken is met de Toerwagens. Maar toch, hij moest erg diep in de beugel om zich nr. 728 Bert Jan Vousten uit Vierlingsbeek van het lijf te houden. Bert Jan had ook op zaterdag avond mee gecrost in de Nachtcross van Horst en wist dus alle ins en outs van deze bijzondere baan. Hij vocht prachtige gevechten uit met Thijs waar het publiek volop van genoot. En als hij die valse start in de tweede manche niet had veroorzaakt……. Uiteindelijk was Thijs dus de sterkste en stond bij de prijsuitreiking op het hoogste treetje met Bert Jan als club makker op de tweede plaats. Trouwens nr. 734 Hans Custers uit Bergen stond ook aan de start in deze klasse en vocht uiteraard zoals we hem kennen volop mee met de rest. In de eerste manche leverde hem dat zelfs de derde plaats op, overall werd hij zesde.

Op 3 en 4 augustus 2019 staan we weer aan de start in Kessel bij The blue Birds met op de 3e augustus de grote Nacht van Kessel, een roemruchte zeer
drukke Nachtcross met opnieuw veel spektakel. Maar ook de ideale kans om materiaal te testen in de aanloop naar de grote Nachtcross op 31 augustus 2019 in Siebengewald. Het zou geweldig zijn als we in Kessel veel Zilveren Vogels aan de start zien staan dan komen er ook veel gasten naar Siebengewald. Zo werkt dat nu eenmaal. Graag tot ziens in Kessel en dan weer “GASSEN MET DIE HANDEL!!!!”