arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

DE ZILVEREN VOGELS STARTTEN SEIZOEN OP 25 MAART 2018 IN HORST.

Een stralende lentezon heette de crossers uitnodigend welkom op de openingscross van het ASUZ seizoen 2018. Het moest meteen om de
punten gaan want een oud gezegde zegt dat de punten die je bij de seizoenstart laat liggen kom je aan het einde tekort. Scherp zijn dus. Het is ook maar afwachten of je materiaal en al de nieuwe dingen die je hebt bedacht goed uit de winter komen.
NR.28 TROY V.D. BOOM UIT HERWEN START IJZERSTERK BIJ DE NK JEUGD.

Troy gaat door waar hij de tweede helft van vorig seizoen mee begonnen is nl. meedoen voor de ereplaatsen. In de eerste manche scoorde hij de tweede plaats en in de tweede werd hij derde. Ook in de finale veroverde hij bekeken en met veel lef de derde plaats wat hem in de eindrangschikking ook de derde plaats opleverde. Wat een goede start in de Kampioensrace 2018. Bij de Juniorcup miste nr. 33 Jorn Bartels uit Afferden het erepodium door tegenslag in de finale. Zijn manches waren prima getuige zijn tweede en derde plaats. Helaas kon die lijn in de finale net niet doortrekken waardoor hij overall de vijfde plaats bezette. Bij de jeugdspecials stond nr.433 Anne Bartels uit Afferden aan de start van het kleine startveld waarin zij vierde werd.
ZILVEREN VOGELS MELDDEN ZICH BIJ DE TOERWAGENS.

Waar we vorig seizoen enorm konden genieten van Thijs Giesbers uit Siebengewald die net naast de ASUZ titel in deze klasse greep stonden er opnieuw enkele Vogels aan de start die zich ook graag in die strijd willen gaan mengen. Daarvan was nr. 696 Gijs Verberkt uit Oploo met de zesde plak overall de sterkste, maar het scheelde niks met 630 Kevin Poen uit Siebengewald die 7e werd. Op de tiende plaats zien we nr. 645 Marco Jaspers uit Nieuw bergen terug. Als deze starters weer echt de smaak te pakken krijgen, gaan we er nog veel plezier aan beleven dit seizoen 2018.
OOK BIJ DE GASTRIJDERS STONDEN TWEE ZILVEREN VOGELS AAN DE START.

Nr.970 Robert Loermans uit Eeuwijk was daarvan met de 9e plaats in de eindrangschikking de hoogst geklasseerde en op plaats 15 vinden we nr. 746 Ranil Zaheer uit Siebengewald terug.
ZO DE KOP IS ERAF.A.s. weekend staan we op eerste Paasdag weer aan de start in Kessel.